Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull una exposició sobre l’estalvi i l’eficiència energètica

La planta baixa del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí acollirà avui i demà una exposició itinerant sobre els hàbits de consum i la despesa energètica. La mostra s’emmarca dins dels actes de la Setmana Europea de l’Energia 2016, que tindrà lloc del 13 al 17 de juny i compta amb l’adhesió de la Llagosta.

La mostra Tu tens la paraula consta d’una dotzena de plafons amb diferents estances il·lustrades d’una casa, una comunitat de veïns i un garatge. L’objectiu de la mostra és que els visitants llegeixin els diferents punts on el seu ús pot incidir en el consum energètic. En aquest sentit, s’expliquen trucs i accions per fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica.

L’exposició s’ha inaugurat aquest divendres a les 15.30 hores i estarà oberta al públic fins a les 21 hores. La mostra es podrà veure fins demà, en horari de 10 a 13 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies