Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El CEM El Turó ofereix un campus d’estiu per a infants de 3 a 14 anys

El Complex Esportiu Municipal El Turó organitza un campus d’estiu que es desenvoluparà del 27 de juny al 5 d’agost i del 29 d’agost al 9 de setembre. Les inscripcions es poden fer al mateix equipament fins al 20 de juny.

El Campus està adreçat a infants des dels 3 fins als 14 anys. Circuits de psicomotricitat, jocs populars, iniciació esportiva, jocs aquàtics, sortides i gimcanes són algunes de les activitats que es desenvoluparan. A més, el Turó també oferirà servei d’acollida i de menjador. Una de les característiques del Campus serà la realització diària d’activitats de piscina.

Les inscripcions es poden fer per setmanes. La primera serà del 27 de juny a l’1 de juliol. La darrera tindrà lloc del 5 al 9 de setembre. El 5 d’agost, s’aturaran les activitats i no tornaran fins al 29 d’agost. Els organitzadors han previst descomptes per a germans i, també, per a abonats al Turó. Tota la informació es pot consultar al web www.cemelturo.com.

L’horari per realitzar el tràmit és de dilluns a divendres de 9 21 h, i dissabtes de 9 a 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies