Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El primer equip del Joventut Handbol, eliminat de la Copa

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta ha quedat eliminat de la Copa Federació després de perdre la jornada passada per 29 a 27 a la pista del Gavà B. Els llagostencs, que ja havien perdut el primer partit contra el Sant Fost per 26 a 30, van jugar bé contra el Gavà B, però van patir un arbitratge molt dolent en el tram decisiu de l’enfrontament. En la darrera jornada d’aquesta fase, el Gavà B i el Sant Fost es jugaran el passi, mentre que els de la Llagosta ja han acabat la temporada.

Per la seva part, el sènior femení també ha quedat eliminat de la Copa. En el darrer partit, les llagostenques van caure a Parets per 29 a 16 i finalment han estat últimes del seu grup amb tres punts.

D’altra banda, diumenge, quatre jugadors del club, Ariadna Muñoz, Héctor, Óscar i Román, participaran en unes jornades de tecnificació. Els nois aniran a la Roca del Vallès i Ariadna, a Cornellà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies