Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Fins al 27 de maig es poden sol.licitar ajuts per assistir a casals d’estiu

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini de sol·licituds d’ajuts per a casals d’estiu. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, en edats compreses entre els 3 i 17 anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que es realitzen al municipi de la Llagosta i que es trobin en una situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

Aquest tràmit es pot efectuar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 27 de maig. Els criteris per poder accedir a les beques per a casals d’estiu es poden consultar al web municipal www.llagosta.cat, a l’apartat de tràmits. Entre les condicions que cal complir, a més de reunir les condicions econòmiques per ser una família beneficiària, cal estar empadronat a la Llagosta.

Els menors hauran d’estar inscrits a qualsevol casal d’estiu que estigui organitzat per centres educatius, esportius, culturals i socials, sense ànim de lucre, que s’organitzi als següents equipaments municipals: Escola Joan Maragall, Escola Les Planes, Escola Sagrada Família, CEM El Turó i Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies