Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El conjunt amateur del CE la Llagosta acaba la lliga en cinquena posició

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta ha acabat la lliga en cinquena posició al grup 8 de la Quarta Catalana amb 52 punts. Els llagostencs han quedat lluny de l’ascens. Els d’Humberto Velasco han guanyat setze partits, n’han empatat quatre i n’han perdut vuit.

El cap de setmana passat, van guanyar per 5 a 6 al camp de l’Atlètic Polinyà el darrer partit de la temporada. Mingo va fer el 0 a 1 al començament del partit. Els locals van empatar i Abel Varón va marcar l’1 a 2. Després va arribar el 2 a 2 i, abans del descans, Nacho va establir el 2 a 3 provisional.

A la segona part, hi va haver noves alternatives al marcador. Després de l’empat a tres, Xavi va fer el 3 a 4. L’Atlètic Polinyà es va situar amb un 5 a 4, però els llagostencs van reaccionar amb gols d’Hugo i Nacho. En el temps de descompte, el porter de la Llagosta, Carlos, va aturar un penal i els de la nostra localitat es van emportar els tres punts.

El proper cap de setmana, la Llagosta jugarà un amistós al camp del Bufalà. El dia 29, es desplaçarà al terreny de joc del Can Boada i el 12 de juny jugarà contra el Lliçà d’Amunt en el marc del Torneig Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies