Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El sènior del Vallag, classificat per a la final a quatre de Tercera Catalana

El sènior de l’Handbol Club Vallag de la Llagosta ja està classificat per disputar la final a quatre de la qual sortirà el campió de Tercera Catalana. Els llagostencs han obtingut el passi quan encara falten per disputar-se tres jornades de la segona fase.

El Vallag va guanyar dissabte el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B per 31 a 26. Aquest triomf combinat amb la derrota de la Salle Bonanova Júnior ha donat la classificació matemàtica a l’equip que entrena Pedro Iglesias.

El Vallag, que es manté invicte a casa, és el líder amb 11 punts, seguit del Parets B amb 9; Sant Cugat C 8; Cerdanyola B, 6 i Sant Llorenç i la Salle Bonanova 4. El proper cap de setmana, els llagostencs aniran a la pista del Cerdanyola B.

La final a quatre per decidir el campió d’aquesta temporada de la Tercera Catalana es disputarà els dies 11 i 12 de juny. El dia 11, es jugaran les semifinals i el 12, la final i el partit per decidir el tercer i quart lloc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies