Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Sara Jiménez, de l’Escola Okinawa Team, es penja un bronze a Sabadell

Sara Jiménez. Fotografia: Escola Okinawa Team.
Sara Jiménez. Fotografia: Escola Okinawa Team.

Sara Jiménez, de l’Escola Okinawa Team de la Llagosta, es va penjar un bronze en la categoria infantil a la Lliga de Karate del Vallès. El campionat va tenir lloc diumenge a Sabadell i l’entitat llagostenca va presentar una dotzena de joves lluitadors.

Jiménez, que debutava en una competició, va liderar el grup de l’entitat amb el tercer lloc en més de 43 quilos. També van estar a punt de penjar-se una medalla els alevins Neil Moya, Aitor Calvillo i José Manuel Campanario.

L’Escola Okinawa Team participarà l’11 de juny en el Campionat de Catalunya de karate a Mollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies