Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El juvenil del FS Unión Llagostense, campió de lliga

Equip juvenil. (Imatge del Facebook del FS Unión Llagostense)
Equip juvenil. (Imatge del Facebook del FS Unión Llagostense)

El conjunt juvenil del Fútbol Sala Unión Llagostense es va proclamar dissabte campió de lliga a falta de dues jornades per acabar la competició. Els de la nostra localitat van derrotar el Cerdanyola per 5 a 4 i van aconseguir els punts que necessitaven per guanyar el títol de lliga al grup 3 de la Tercera Divisió i pujar a Segona Divisió.

D’altra banda, l’equip cadet va proclamar-se subcampió de la Copa del Consell Esportiu del Vallès Oriental. Els de la Llagosta van caure en la final per 4 a 2 contra el conjunt de l’Associació de Veïns del barri de l’Estació de França de Mollet.

Per la seva part, el sènior A va acabar la lliga dissabte amb una derrota a la pista de l’Olimaja per 2 a 1. Els de José Manuel Poyato han sumat finalment 64 punts, sis més que el segon, el Porqueres.

El sènior B va guanyar diumenge per 12 a 1 l’Atlètic Sant Boi en partit corresponent a la ronda prèvia de la Copa Federació. En setzens de final, els de José

El conjunt cadet. (Imatge del Facebook del FS Unión Llagostense)
El conjunt cadet. (Imatge del Facebook del FS Unión Llagostense)

Ramos jugaran contra el guanyador de l’eliminatòria entre la Unión La Salud de Badalona i les Glòries B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies