Dijous, 25 abril 2024
14 C
La Llagosta

La prèvia

HANDBOL
Handbol Club Vallag – Sant Llorenç B
El sènior del Vallag té aquest cap de setmana la primera oportunitat per assegurar-se l’accés matemàtic a la final a quatre si guanya contra el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B i perd la Salle Bonanova Júnior a la pista del Sant Cugat C. El partit dels llagostencs tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 19 hores.

Gavà B – Joventut Handbol A
El conjunt que entrena Xavi Canalejas jugarà aquest cap de setmana el segon partit de la Copa Federació. Els llagostencs estan obligats a guanyar per no quedar eliminats.

Parets – Joventut Handbol femení
L’equip llagostenc jugarà a la pista del Parets el darrer partit de la temporada. Les de la nostra localitat no tenen cap opció de classificar-se per a la següent fase de la Copa Federació.

FUTBOL SALA
Olimaja – Unión Llagostense
El primer equip de la Unión Llagostense jugarà el darrer partit de la temporada el proper cap de setmana a la pista de l’Olimaja. Els de José Manuel Poyato ja fa unes setmanes que són campions.

Unión Llagostense B – Atlètic Sant Boi
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense debutarà diumenge en la ronda prèvia de la Copa. Els llagostencs rebran al CEM El Turó a les 12 hores la visita de l’Atlètic Sant Boi.

FUTBOL
Polinya Atlètic – Club Esportiu La Llagosta
La Llagosta ocupa la setena posició amb 49 punts i diumenge jugarà el darrer partit de la lliga al camp del Polinyà Atlètic, que és desè amb 37 punts.

Viejas Glorias – Montmeló
El Viejas Glorias rebrà demà la visita del Montmeló a partir de les 17 hores després de descansar el cap de setmana passat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies