Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Neix una nova companyia escènica a la Llagosta, El Pícaro Teatro

el picaro teatroLa Llagosta té un nou grup escènic, El Pícaro Teatro. La nova companyia neix a partir de la inquietud d’un grup de persones que fa anys que assisteix a classes d’interpretació. Tot i això, la major part dels actors i actrius d’El Pícaro Teatro ja tenen experiència als escenaris, ja que formen o han format part d’altres grups de la nostra localitat.

La nova companyia teatral s’estrenarà el diumenge 12 de juny amb l’obra La tienda de los suicidas, adaptació d’una novel·la de l’escriptor francès Jean Teulé. El llibret ha estat adaptat per Carlos Lupe, que alhora és el professor de teatre i director del grup.

L’obra, que portaran a escena a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida, gira entorn a una botiga que ofereix productes a aquelles persones que busquen suïcidar-se. El Pícaro Teatro pujarà a l’escenari el 12 de juny, a les 17 h i a les 19.30 h. El preu de l’entrada és de 3 €.

Publicitat

Publicitat

Més notícies