Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense renuncia a la Copa Catalunya

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha renunciat a la Copa Catalunya. L’equip que dirigeix José Manuel Poyato ha pres aquesta decisió pel desgast físic de la plantilla després d’una temporada exigent.

El conjunt llagostenc ha completat una temporada d’èxit amb la consecució de la lliga al grup B de la Primera Nacional Catalana i l’ascens a Lliga Nacional, màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala. D’aquesta manera, el sènior A acabarà la temporada dissabte amb l’últim partit de la lliga a la pista de l’Olimaja.

El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense sí que prendrà part en la Copa Federació. Diumenge, el conjunt llagostenc debutarà en la ronda prèvia de la Copa al CEM El Turó, a les 12 hores, contra un equip d’inferior categoria, l’Atlètic Sant Boi, de la Segona Territorial. Aquesta competició es disputa en eliminatòries d’un únic partit fins a la final.

L’objectiu de l’equip llagostenc és intentar fer un doblet de títols aquesta temporada després de guanyar fa uns dies la lliga al grup A de la Primera Territorial. En cas de passar la fase prèvia, el sènior B disputaria els setzens de final contra el guanyador de l’eliminatòria entre el FS Unión La Salut de Badalona i el CFS Les Glòries B, tots dos de la Segona Territorial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies