Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

El Vallag pot certificar l’accés a la final a quatre en la tercera jornada

El sènior de l’Handbol Club Vallag tindrà el cap de setmana la primera oportunitat d’assegurar-se el passi matemàtic a la final a quatre de la Tercera Catalana. Els llagostencs arriben a la tercera jornada després de guanyar dissabte el segon partit de la segona fase contra la Salle Bonanova Júnior per 21 a 28.

La victòria situa el Vallag al primer lloc en solitari de la segona fase de la Tercera Catalana amb 9 punts, seguit del Parets B amb 7; Sant Cugat C i Cerdanyola B amb 6; i Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B i la Salle Bonanova Júnior amb 4. Els quatre primers classificats accediran a la final a quatre per disputar-se el títol de la categoria i el Vallag s’asseguraria l’accés si guanya contra el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B i perd la Salle Bonanova Júnior a la pista del Sant Cugat C. El partit dels llagostencs tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 19 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies