Dissabte, 20 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol perd contra el Sant Fost en partit de la Copa

El sènior masculí A del Joventut Handbol va debutar dissabte a la Copa Federació amb una derrota per 26 a 30 contra el Sant Fost. Els llagostencs jugaran el proper cap de setmana a la pista del Gavà B i estan obligats a guanyar amb un cert marge de gols si volen tenir encara opcions de classificar-se per a les semifinals.

Per la seva part, el sènior femení va perdre diumenge contra el Sarrià per 16 a 23 també en partit de la Copa Federació. La propera jornada, jugarà a Parets. El Joventut Handbol és el darrer classificat del grup amb tres punts i ja no té cap opció de passar a la següent fase, mentre que el Parets és el líder amb nou punts.

D’altra banda, diumenge, cinc jugadors del club, Óscar Rabadán, Román Sánchez, Héctor Hermosilla, Pau López i Albert Alonso, van participar en una jornada de Tecnificació Infantil Masculina que va tenir lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo. S’hi van celebrar tres sessions d’entrenament amb 75 esportistes d’arreu de Catalunya.

També diumenge, però a Sabadell, una altra jugadora del club, Ariadna Muñoz, va prendre part en una altra jornada de tecnificació de la Federació Catalana d’Handbol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies