Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Ja es pot consultar el cens electoral per poder votar el 26 de juny

Els veïns i veïnes de la Llagosta poden consultar fins al 16 de maig el cens electoral a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) per poder votar als comicis generals del 26 de juny. L’horari de consulta és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i dimarts i dijous de 16 a 20 h.

Com cada vegada que s’inicia un procés electoral, les persones majors de 18 anys amb nacionalitat espanyola poden consultar el cens electoral per verificar que les seves dades personals són correctes. Per poder exercir el dret a vot a les eleccions del 26 de juny, és condició indispensable aparèixer en aquest cens. Les possibles reclamacions es podran formalitzar a la mateixa OAC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies