Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El sènior B del FS Unión Llagostense es proclama campió de lliga

El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense es va proclamar diumenge campió de lliga al grup A de la Primera Territorial. Els llagostencs van celebrar el campionat després de guanyar el Racing Llavaneres per 10 a 3. Encara falta una jornada de lliga, però els de la nostra localitat no jugaran perquè el seu rival, l’Enlleura’t Mataró, s’ha retirat.

El Fútbol Sala Unión Llagostense B suma 49 punts, tres més que l’Escola Pia Santa Anna de Mataró i que l’Olímpic Argentona B, amb els quals té el gol-average particular guanyat. L’any passat, el conjunt llagostenc també va ser campió de lliga.

Aquest títol se suma a l’aconseguit fa uns dies pel primer equip. Els de José Manuel Poyato van guanyar dissabte per 7 a 3 el Tiana B en partit corresponent a la penúltima jornada de lliga.

El Fútbol Sala Unión Llagostense A encapçala el grup B de la Primera Nacional Catalana amb 64 punts. El proper cap de setmana, acabarà la lliga a la pista de l’Olimaja, que és cinquè amb 44 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies