Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El primer equip del CD la Concòrdia acaba la lliga en quarta posició

IMG_0413El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha acabat la lliga al grup 2 de la Segona Divisió Nacional en quarta posició. Les de Tati Torres van empatar a dos gols a la pista de l’AECS l’Hospitalet el darrer partit de la temporada, disputat el cap de setmana.

La Concòrdia va arribar a dominar per 0 a 2 durant la primera part. L’AECS l’Hospitalet va reduir les diferències abans del descans i, a la segona part, va aconseguir l’empat. Les de la Llagosta van fer mèrits per sumar els tres punts, però no va poder ser.

La Concòrdia acaba el campionat, en el seu primer any a la categoria, en quarta posició amb 46 punts, empatada amb el tercer, el Joventut Elx, que no va jugar el cap de setmana perquè les Corts no s’hi va presentar. El campió ha estat el Teldeportivo amb 56 punts, seguit del San Isidro amb 48. Les llagostenques han guanyat 14 partits, n’han empatat quatre i només n’han perdut sis. Han fet 52 gols i n’han encaixat 46.

Publicitat

Publicitat

Més notícies