Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

La Fundació Síndrome 5P- omple la plaça amb els seus colors

fundació síndrome 5p 1La plaça d’Antoni Baqué es va omplir dissabte amb els colors taronja i morat. La Fundació Síndrome 5P- va organitzar una jornada per donar a conèixer aquesta malaltia que afecta un de cada 50.000 infants. L’acte, tot i la pluja, va comptar amb una bona participació.

La Fundació Síndrome 5P- va acceptar el repte de la companyia Allianz de decorar un mínim de deu ciutats de quatre comunitats diferents amb els colors de la Fundació, el taronja i el morat. Per això, va organitzar #Reto5p «Ciudades y Pueblos 5P-untos». La Llagosta es va sumar a la iniciativa i dissabte va fer tot un seguit d’activitats a la plaça d’Antoni Baqué. L’acte es va fer coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Síndrome 5P-, que va tenir lloc el dijous 5 de maig, però que se celebra el dissabte següent.

Banderoles, globus, teles, papers de colors, murals,…van servir per visualitzar una malaltia molt poc comuna. A la crida de la Fundació 5P- van respondre altres entitats, com ara la colla dels Saltats, que va estar col·laborant en la decoració de la plaça, així com Aspayfacos. Alumnes de quart de l’Escola Les Planes van realitzar un mural, que es va exposar a la plaça. Membres del Casal d’Avis també van prendre part a la iniciativa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies