Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
AECS l’Hospitalet – Club Deportivo la Concòrdia
El sènior del Club Deportivo la Concòrdia acabarà aquest cap de setmana la lliga al grup 2 de la Segona Divisió Nacional. Les llagostenques, que són terceres, aniran a la pista de l’AECS l’Hospitalet, que ocupa la desena posició.

Unión Llagostense – Tiana B
El primer equip de la Unión Llagostense, ja amb el títol de lliga a la butxaca, rep aquesta jornada la visita del Tiana B, que és el tercer classificat. Els de José Manuel Poyato celebraran el campionat amb la seva afició. El partit es jugarà demà dissabte a les 18 h al CEM El Turó.

Unión Llagostense B – Racing Llavaneres
Darrer partit de la lliga per als llagostencs amb el títol en joc. Els de José Ramos són primers empatats amb l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. Per ser campions, depenen d’ells mateixos perquè tenen el gol-average particular guanyat. L’enfrontament tindrà lloc diumenge a les 12 h al CEM El Turó.

HANDBOL
La Salle Bonanova Júnior – Handbol Club Vallag
El sènior del Vallag afronta la segona jornada de la lligueta de la qual sortiran els quatre classificats per a la final a quatre. Els de Pedro Iglesias busquen un nou triomf per consolidar-se com a líders del grup. El seu rival és el cinquè classificat.

Joventut Handbol A – Sant Fost
El sènior del Joventut Handbol jugarà aquest cap de setmana el primer partit de la Copa. L’enfrontament tindrà lloc demà a partir de les 20 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Joventut Handbol femení – Sarrià
El partit es jugarà diumenge a les 12.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

FUTBOL
Club Esportiu La Llagosta – Santa Maria de Montcada
La Llagosta jugarà demà a casa contra el segon classificat. Els llagostencs ja no tenen cap opció de pujar de categoria. El partit es disputarà a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Viejas Glorias descansa

Publicitat

Publicitat

Més notícies