Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Esquerra Republicana constituirà avui la secció local a la Llagosta

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de la Llagosta es constituirà avui al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. L’acte, previst només per als militants, tindrà lloc a partir de les 20 hores.

Per segona vegada a la Llagosta, ERC constituirà una secció local des de la recuperació de la democràcia. La primera vegada ho va fer l’any 2006 i aleshores va estar formada per Robert Rubio, nomenat president local; Jaume Sayeras, responsable d’Organització i Finances, i Ricard Fernández, portaveu i que posteriorment va ser el candidat de les eleccions municipals de 2007. Després d’uns anys, la secció local va desaparèixer.

A l’acte d’aquesta tarda, hi assistiran el president comarcal d’ERC, Oriol Ramon; el secretari de Política municipal comarcal d’ERC, Ramon Majà; el regidor i portaveu a la Llagosta, Xavier Cols, i militants llagostencs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies