Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Esquerra Republicana constitueix la secció local a la Llagosta

Esquerra Republicana de Catalunya ha constituït aquesta tarda la secció local a la Llagosta durant un acte celebrat a Can Pelegrí. Aquesta és la segona vegada que la formació independentista constitueix la seva secció al municipi des de la recuperació de la democràcia. La primera vegada va ser l’any 2006, però poc després va desaparèixer.

L’executiva d’ERC a la Llagosta està formada per Xavier Cols, nomenat president local, secretari de Política Municipal i que també és l’únic regidor de la formació a l’Ajuntament; Jordi Martin, secretari d’Organització, i Susanna Vega, secretària de la Dona i Finances. La constitució de la secció local ha comptat amb l’assistència d’Oriol Ramon, president comarcal d’ERC, i Ramon Majà, secretari de Política municipal comarcal d’ERC.

La secció local llagostenca arrenca amb set militants i una vintena de simpatitzants. Els reptes immediats de la nova executiva local són començar a treballar de cara a les eleccions generals del 26 de juny i seguir donant a conèixer el vot independentista d’ERC al municipi. Com a repte a llarg termini, es marca superar l’actual regidor per als comicis municipals de 2019. Pròximament, la secció local farà una nova reunió per tal d’ampliar l’actual executiva.

Publicitat

Publicitat

Més notícies