Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El primer equip del Joventut Handbol debutarà dissabte a la Copa

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta començarà el cap de setmana la seva participació a la Copa Federació. Els de Xavi Canalejas han quedat enquadrats amb un grup amb el Sant Fost i el Gavà B. Dissabte, a les 20 h, debutaran en aquesta competició contra el Sant Fost al Pavelló Antonio García Robledo.

Per la seva part, el sènior femení jugarà diumenge a casa contra el Sarrià en partit de Copa. L’enfrontament tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a partir de les 12.30 hores.

Pel que fa a la base, diumenge, el Pavelló Antonio García acollirà una nova sessió de treball del grup de tecnificació infantil masculina amb la participació de cinc jugadors del club: Román, Héctor, Pau, Albert i Óscar. Ariadna Muñoz prendrà part també diumenge, però a Sabadell, en una altra jornada de tecnificació. Altres quatre jugadores infantils del Joventut Handbol han participat en les proves d’accés al Centre d’Alt Rendiment que la Federació Catalana té a la Residència Blume. Es tracta de Karla García, Carla Canalejas, Yaiza Rubio i Aurea Pino.

Publicitat

Publicitat

Més notícies