Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta convoca tres places interines de la Policia Local

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria urgent per cobrir tres places interines d’agent de la Policia Local. Les instàncies es poden presentar fins al 23 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici del Consistori, en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h,  i dimarts i dijous, de 16 a 20 h.

La titulació mínima exigida per accedir a aquests llocs de treball és el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, Tècnic Auxiliar o una titulació equivalent. Els interessats han de tenir la nacionalitat espanyola i entre 18 i 40 anys. L’alçada mínima requerida per a les dones és d’un metre seixanta centímetres i per als homes, d’un metre setanta. Cal estar en possessió del permís de conduir B i A1 i no tenir causes penals sense extingir i no haver estat declarat en rebel·lia. La durada del contracte és de tres mesos.

Les bases es poden recollir a l’Ajuntament de la Llagosta o es poden consultar al tauler electrònic del web municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies