L’Ajuntament de la Llagosta convoca tres places interines de la Policia Local

0
124

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria urgent per cobrir tres places interines d’agent de la Policia Local. Les instàncies es poden presentar fins al 23 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici del Consistori, en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h,  i dimarts i dijous, de 16 a 20 h.

La titulació mínima exigida per accedir a aquests llocs de treball és el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, Tècnic Auxiliar o una titulació equivalent. Els interessats han de tenir la nacionalitat espanyola i entre 18 i 40 anys. L’alçada mínima requerida per a les dones és d’un metre seixanta centímetres i per als homes, d’un metre setanta. Cal estar en possessió del permís de conduir B i A1 i no tenir causes penals sense extingir i no haver estat declarat en rebel·lia. La durada del contracte és de tres mesos.

Les bases es poden recollir a l’Ajuntament de la Llagosta o es poden consultar al tauler electrònic del web municipal.

Publicitat