Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Comença la implantació de la xarxa 4G a la Llagosta

Les grans operadores de telefonia mòbil ja estan desplegant la tecnologia 4G a la Llagosta. La implantació d’aquesta xarxa permetrà als usuaris una connexió més ràpida i una millor cobertura.

La nova tecnologia 4G fa servir la banda 800 MHz de la TDT. Això pot provocar alguna incompatibilitat amb la recepció dels canals de televisió. Per solucionar els possibles problemes, les operadores Telefónica, Vodafone i Orange han creat l’entitat Llega800. Aquesta plataforma atendrà totes les peticions que rebi sobre deficiències ocasionades per la posada en marxa del servei.

Llega800 actuarà prèviament informant a la ciutadania que resideixi a les zones de major afectació sobre com sol·licitar l’adaptació de l’antena del seu edifici per evitar possibles incidències. Una vegada es posi en marxa el servei 4G, Llega800 atendrà les persones usuàries afectades. Tots aquests serveis es prestaran de forma gratuïta. Per comunicar qualsevol problema, el telèfon d’atenció és el 900 833 999. També es pot fer arribar la incidència al web www.llega800.es.

Publicitat

Publicitat

Més notícies