Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

Una trentena d’orientadors acadèmics de Finlàndia visiten l’Escola Safa

Una trentena d’orientadors acadèmics de Finlàndia han visitat aquesta tarda l’Escola Sagrada Família de la Llagosta per conèixer el seu funcionament. El grup finlandès va contactar prèviament per conèixer el centre amb el director de l’escola, David Soriano, que anteriorment havia fet una visita a diversos equipaments educatius de Finlàndia.

Els orientadors han arribat a la Llagosta a un quart de quatre de la tarda i han estat al municipi durant una hora i un quart. Soriano els ha fet una primera guia per la Llagosta explicant diversos equipaments, com l’Institut Marina o l’Escola Bressol Municipal Cucutras. Posteriorment, han arribat a l’Escola Safa, on han pogut veure el centre i conèixer alguns dels alumnes. Durant la trobada, el director del centre llagostenc ha explicat el sistema d’educació estatal i com funciona internament l’escola. Poc després, també han visitat el CEM El Turó i han vist les instal·lacions de la piscina interior i la pista poliesportiva.

El grup d’orientadors de Finlàndia va arribar a Barcelona dimarts i estarà fins divendres. Aquests professionals, alguns d’ells mestres i altres educadors en diferents àmbits, fan cada any una estada en un país diferent per conèixer com funciona el seu sistema d’educació. Enguany, van apostar per descobrir com és el funcionament educatiu a Catalunya i durant la seva estada, a banda de la visita a l’Escola Safa, també coneixeran monuments i museus de la capital catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies