Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

El sènior de la Concòrdia jugarà el cap de setmana el darrer partit de lliga

IMG_6005El sènior del Club Deportivo la Concòrdia acabarà la lliga el cap de setmana amb el partit que disputarà a la pista de l’AECS l’Hospitalet. En el seu primer any a la Segona Divisió Nacional, l’equip que entrena Tati Torres ha completat una gran campanya i té opcions, fins i tot, d’acabar en segona posició, si en aquesta darrera jornada de lliga li surten bé les coses.

El líder i campió de lliga és el Teldeportivo, que suma 53 punts. Segon és el San Isidro amb 45, empatat amb la Concòrdia. Les llagostenques volen acomiadar-se de la competició amb un nou triomf, després de descansar la jornada passada. El seu proper rival ocupa la desena posició amb 22 punts.

De moment, la Concòrdia suma catorze victòries, tres empats i només sis derrotes, quatre de les quals s’han produït contra els dos equips canaris del grup, el Teldeportivo i el San Isidro. Els números són excepcionals per a un equip debutant a la categoria. Les llagostenques han marcat 80 gols i només n’han encaixat 50.

Publicitat

Publicitat

Més notícies