Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense es proclama campió de lliga

IMG_6192El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense es va proclamar el cap de setmana campió de lliga després de guanyar per 4 a 7 a la pista del Bigues i Riells B quan encara falten dues jornades per acabar el campionat. Els de José Manuel Poyato ja s’havien assegurat l’ascens de forma matemàtica anteriorment i, per tant, la propera temporada jugaran a la Lliga Nacional Catalana, la màxima competició que organitza la Federació Catalana de Futbol Sala.

Els llagostencs s’han proclamat campions del grup B de la Primera Nacional Catalana. A falta de dues jornades per a la finalització de la lliga, ocupen la primera posició amb 61 punts, set més que el segon, el Porqueres.

Contra el Bigues i Riells B van fer un partit molt complet. El Bigues es va avançar en el marcador, però, al descans, el resultat ja era favorable als llagostencs (1-2). A la segona part, els de la nostra localitat van arribar a dominar per 2 a 6 i van tenir controlat el joc en tot moment. Marc Fábregas va fer tres gols; Alberto Joyera, dos; i David Martín i Juan Carlos, un cadascun.

Dissabte, els de Poyato jugaran a casa contra el Tiana B, que és el tercer classificat, i podran celebrar amb la seva afició el títol de lliga.

Per la seva part, el sènior B, que també té garantit l’ascens a la Primera Nacional Catalana, pot ser campió de lliga al grup A de la Primera Territorial el proper cap de setmana, quan rebrà la visita del Racing Llavaneres.

Els de José Ramos van perdre la jornada passada per 4 a 3 a la pista del Dosrius. Els de la nostra localitat són líders amb 46 punts i estan empatats amb l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. Als dos equips que opten al títol només els falta el partit que jugaran el cap de setmana. Els llagostencs tenen guanyat el gol-average particular i, per tant, sumant els mateixos punts que l’Escola Pia el proper cap de setmana, seran campions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies