Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta goleja a domicili el cuer, el Sentmenat, (0-6)

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va golejar dissabte el cuer del grup 8 de la Quarta Catalana, el Sentmenat. Els llagostencs van guanyar un partit plàcid per 0 a 6.

Els d’Humberto Velasco van ser superiors durant els 90 minuts del joc i ja al descans van marxar amb un 0 a 4. Al tram final del partit, la Llagosta va marcar dos gols més fins a signar el 0 a 6 definitiu. Els golejadors van ser Abel Gallego, Aitor Corrionero, Ionut Sebastian Raduta, Mingo Romero i per partida doble Javier Virgili.

La Llagosta es manté al cinquè lloc i té 49 punts a falta de les dues darreres jornades del campionat. Els llagostencs, que ja no es juguen res, faran el seu últim partit com a local dissabte al Municipal Joan Gelabert a les 17 hores contra el Santa Maria de Montcada, que ocupa el segons lloc amb 59 punts i es juga la promoció d’ascens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies