Dissabte, 20 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

El PSC al Vallès Oriental ha escollit avui a la Llagosta la seva nova executiva

S. Illa amb la nova executiva
Salvador Illa, dirigint-se als delegats i delegades assistents.

Salvador Illa ha estat escollit primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya al Vallès Oriental al congrés extraordinari que ha celebrat la formació política a la Llagosta. Illa ha estat escollit amb tan sols un vot en contra. Juntament amb el nou primer secretari socialista vallesà ha estat elegida la nova executiva comarcal, de la qual forma part el llagostenc Antonio Rísquez com a secretari de Finances. Rísquez també estava a la direcció sortint.

El congrés ha aplegat prop de 150 delegats de les agrupacions socialistes vallesanes i 150 convidats. Els assistents han aprovat l’informe de gestió presentat pel primer secretari sortint, Román Ruiz. La renovació de l’executiva comarcal arriba uns mesos abans del final del mandat, ja que Ruiz ja havia anunciat la seva intenció de no continuar en el càrrec. El dirigent socialista ha aclarit que ha optat per no exhaurir els quatre anys i permetre l’elecció d’una nova executiva que encarés els nous temps polítics.

El nou primer secretari socialista ha fet referència al seu discurs a quatre alcaldes socialistes que han marcat la seva vida política, entre ells José Luis López Segura, que va ser primer edil de la Llagosta. Salvador Illa ha destacat la solidesa de López Segura com a socialista convençut.

La taula del congrés extraordinari socialista al Vallès Oriental ha estat presidida per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. El PSC llagostenc ha estat representat per set persones delegades i nou convidades. L’encarregada de tancar el congrés ha estat la secretària d’Organització del PSC, Assumpta Escarp.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies