Dijous, 28 març 2024
15.9 C
La Llagosta

La prèvia

HANDBOL

Handbol Club Vallag – Cerdanyola B
El sènior del Vallag començarà demà la fase de classificació de la qual sortiran els equips que jugaran la final a quatre. El primer partit el disputarà demà a les 17.30 hores al CEM El Turó.

Els tres sèniors del Joventut Handbol la Llagosta descansen.

FUTBOL SALA

Club Deportivo la Concòrdia descans

Bigues i Riells B – Unión Llagostense A 
El primer equip de la Unión Llagostense és el líder amb 58 punts, set més que el Porqueres. Si els llagostencs guanyen el proper cap de setmana a la pista del Bigues i Riells B, ja seran campions. Si empaten o perden, hauran d’esperar a veure què fa el Porqueres en el seu partit.

Dosrius – Unión Llagostense B
Els de José Ramos sumen 46 punts, tres més que l’Escola Pia Santa Anna. La propera jornada, els llagostencs jugaran a la pista del Dosrius, que és setè amb 28 punts, i ,si guanyen, es proclamarien campions. En cas d’empat o derrota, depenen d’altres resultats.

FUTBOL

Sentmenat – Club Esportiu La Llagosta
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta, ja sense cap opció matemàtica d’ascens, visita demà el camp del cuer.

Viejas Glorias- Llano
El Viejas Glorias rebrà demà la visita del Llano. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

PATINATGE

El Club Patí la Llagosta participarà aquest cap de setmana al Trofeu Ciutat de Mollet, que organitza el Club de Patinatge Artístic de Mollet. En total, hi prendran part uns 22 patinadors del club llagostenc de diverses categories.

Publicitat

Publicitat

Més notícies