Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Dos detinguts per robatoris a domicilis de diverses poblacions, entre elles la Llagosta

Foto: Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d’Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir el 21 d’abril dos homes de 32 i 45 anys, veïns de Mataró, com a presumptes autors d’11 delictes de robatori amb força en domicilis de diverses poblacions catalanes, entre elles la Llagosta.

La investigació es va iniciar el 2 de febrer, arran d’un robatori a un domicili a Cornellà de Llobregat. A parti d’aquí, les indagacions policials van aconseguir identificar els dos presumptes lladres.

Aquest grup es dedicava principalment a assaltar domicilis de persones que regenten comerços i que en la majoria dels casos eren de nacionalitat xinesa i paquistanesa.

Els detinguts, quan localitzaven la possible víctima, iniciaven vigilàncies i seguiments destinats a obtenir la informació necessària sobre els seus horaris i rutines personals. Un cop disposaven d’aquesta informació, executaven el robatori amb força a interior de domicili quan no hi havia ningú.

En el moment de la detenció, els Mossos d’Esquadra van trobar gairebé 35.000 euros en metàl·lic, joies, rellotges de gamma alta, bosses de mà de luxe, aparells tecnològics i jocs de claus emprats per forçar els panys dels domicilis afectats.

Els dos detinguts, amb quatre antecedents policials, van passar a disposició del Jutjat d’instrucció número 3 de Cornellà de Llobregat. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies