Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Vallag iniciarà dissabte la fase de classificació per a la final a quatre

L'equip celebrant l'ascens a 3a Preferent
L’equip celebrant l’ascens a 3a Preferent

El sènior de l’Handbol Club Vallag inicia aquest cap de setmana la segona fase de Tercera Catalana, que servirà per decidir els equips que jugaran la final a quatre, de la qual sortirà el campió de lliga. El primer partit el disputarà dissabte a les 17 h al Complex Esportiu Municipal El Turó contra el Cerdanyola B.

El Vallag ha finalitzat la primera fase del campionat en segona posició al grup A de la Tercera Catalana. Els de la nostra localitat van vèncer en el darrer partit per un clar 23 a 16 el Poblenou C, que ja no es jugava res. L’equip llagostenc ha acabat amb 38 punts, a només un del primer classificat, el Sant Cugat C, i un per sobre del tercer, el Parets B.

A la segona fase del campionat es tenen en compte els resultats de la lliga regular. Per tant, els llagostencs només jugaran en una lligueta a doble partit contra els equips del grup B. El seu primer rival en aquesta darrera fase de la competició, el Cerdanyola B, ha quedat segon al grup B. El 7 de maig, el Vallag s’enfrontarà a la Salle Bonanova i el dia 15 rebrà el Sant Llorenç-Sant Feliu B. A partir del 22 de maig, es disputaran els partits de la segona volta. Els dies 11 i 12 de juny, els quatre primers classificats jugaran la final a quatre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies