Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Els comerciants plantegen les seves inquietuds sobre seguretat als responsables policials

Denunciar tots els casos de robatoris i furts és una de les conclusions de la xerrada-col·loqui organitzada ahir per l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta sobre seguretat ciutadana. L’acte es va desenvolupar a la sala de plens i va comptar amb l’assistència de prop de trenta comerciants.

L’ACIS va comptar per a aquesta xerrada amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de Seguretat Ciutadana, Mariano García; dos membres dels Mossos d’Esquadra i el cap de la Policia Local, Santiago Villalba. A l’acte, també hi era el regidor de Comerç, Jaume Bonallach. Els assistents van plantejar les seves preocupacions pels robatoris i furts que pateixen.

Segons els comerciants, els casos reals són més que els registrats per l’estadística sobre seguretat ciutadana de la Llagosta. A la xerrada, es va evidenciar que no es denuncien tots els fets que es produeixen. Segons els cossos policials, és molt necessari que els afectats per un robatori o un furt presentin denúncia, ja que això els permet planificar millor la vigilància preventiva.

Els Mossos d’Esquadra van reiterar els consells sobre seguretat i prevenció que els comerciants han de tenir presents en moments com el tancament del negoci, els desplaçaments al banc per fer ingressos o les mesures de seguretat dels establiments.

Publicitat

Publicitat

Més notícies