Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El CE la Llagosta empata contra el campió de la lliga, la Lourdes

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va empatar dissabte contra el líder i campió del grup 8 de la Quarta Catalana, la Lourdes. Els d’Humberto Velasco van acabar el partit amb un resultat de 3 a 3, que els situa al cinquè lloc amb 46 punts i sense cap opció matemàtica de promoció d’ascens.

Els llagostencs es van avançar fins a tres vegades al marcador, però la Lourdes sempre va empatar. L’1 a 0 va arribar al minut 4 d’un remat en un córner d’Iván Izquierdo; el 2 a 1, al minut 49 després d’una bona jugada col·lectiva que va rubricar Hugo Andrés Martínez; i el 3 a 2, al minut 79 en un contraatac que va finalitzar Sebastian Ionut Raduta. La Lourdes va empatar als minuts 47, 74 i finalment al 88.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp del cuer, el Sentmenat, que només té un punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies