El CE la Llagosta empata contra el campió de la lliga, la Lourdes

0
29

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va empatar dissabte contra el líder i campió del grup 8 de la Quarta Catalana, la Lourdes. Els d’Humberto Velasco van acabar el partit amb un resultat de 3 a 3, que els situa al cinquè lloc amb 46 punts i sense cap opció matemàtica de promoció d’ascens.

Els llagostencs es van avançar fins a tres vegades al marcador, però la Lourdes sempre va empatar. L’1 a 0 va arribar al minut 4 d’un remat en un córner d’Iván Izquierdo; el 2 a 1, al minut 49 després d’una bona jugada col·lectiva que va rubricar Hugo Andrés Martínez; i el 3 a 2, al minut 79 en un contraatac que va finalitzar Sebastian Ionut Raduta. La Lourdes va empatar als minuts 47, 74 i finalment al 88.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp del cuer, el Sentmenat, que només té un punt.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí