Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias perd davant de la Planada per 3 a 1

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre la jornada passada per 3 a 1 al camp de la Planada. Els de la nostra localitat no van saber aprofitar les ocasions generades i, per contra, el seu rival va estar encertat en els pocs llançaments a porta que va realitzar.

El primer gol el va fer l’equip de Sabadell al minut 20, gràcies a una errada dels llagostencs. Amb l’1 a 0, es va arribar al descans. A la represa del joc, el Viejas Glorias va sortir amb ganes de dominar el partit i, al minut 50, Valero aconseguia empatar. A partir d’aquí, els de Julio Giménez van arribar en diverses ocasions a la porteria contrària, però no van aconseguir marcar. A les acaballes del partit, la Planada va aprofitar les seves oportunitats i en dues jugades va fer dos gols més.

La propera jornada, el Viejas Glorias rebrà la visita del Llano. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert dissabte a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies