Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Mario Martínez, del CP la Llagosta, guanya un campionat a Palau-solità i Plegamans

Mario Martínez amb la copa. Fotografia: CP la Llagosta.
Mario Martínez, amb la copa. Fotografia: CP la Llagosta.

Mario Martínez, del Club Patí la Llagosta, va guanyar la cinquena edició del Trofeu Sant Jordi, que va organitzar el Club de Patinatge de Palau-solità i Plegamans dissabte. El patinador del club llagostenc va obtenir la màxima puntuació en la classificació del programa curt individual de la categoria iniciació fins a 9 anys.

El club va acabar el campionat amb satisfacció, ja que en la mateixa categoria va poder classificar a quatre patinadors entre els sis primers. A banda del primer lloc de Martínez, van fregar el podi Lucía Muñoz, al quart lloc; Carla Leiva, al cinquè; i Joel Sánchez, al sisè.

El proper campionat del CP la Llagosta tindrà lloc aquest cap de setmana amb el Trofeu Ciutat de Mollet, que organitza el Club de Patinatge Artístic de Mollet. En total, hi prendran part uns 22 patinadors del club llagostenc de diverses categories.

Publicitat

Publicitat

Més notícies