Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense guanya, però encara no és campió

IMG_6192El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte per 9 a 2 el Joves de Vidreres, però no es va poder proclamar campió de forma matemàtica perquè el Porqueres també va sumar els tres punts. Els llagostencs tindran el proper cap de setmana una nova oportunitat per guanyar el títol de lliga.

Dissabte, els de José Manuel Poyato no van tenir cap problema per derrotar un dels equips de la zona baixa de la classificació. Al descans, el marcador era de 5 a 0. Al començament de la segona part, els visitants van fer dos gols, però els locals van reaccionar i van sentenciar amb quatre gols més.

Youssef va fer tres gols; José Ángel, dos; i David Soria, David Martín, José Muñoz i Marc Fábregas, un cadascun.
A falta de tres jornades per acabar la lliga i amb nou punts en joc, la Unión Llagostense és el líder amb 58 punts, set més que el Porqueres. Si els llagostencs guanyen el proper cap de setmana a la pista del Bigues i Riells B ja seran campions. Si empaten o perden, hauran d’esperar a veure què fa el Porqueres en el seu partit.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense es manté en primera posició al seu grup amb 46 punts. Ahir no va jugar, perquè el seu rival, el Llinars, no es va presentar, però li donen el partit per guanyat amb un marcador de 5 a 0. Els de José Ramos sumen 46 punts, tres més que l’Escola Pia Santa Anna. La propera jornada, els llagostencs jugaran a la pista del Dosrius, que és setè amb 28 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies