Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Llagosta va celebrar Sant Jordi amb diversos actes

Jornada literària celebrada divendres a l'Ajuntament.
Jornada literària celebrada divendres a l’Ajuntament.

Els veïns de la Llagosta van poder gaudir de diversos actes preparats per diferents entitats per celebrar la Diada de Sant Jordi. Divendres, la Biblioteca va preparar la Revetlla de Sant Jordi, durant la qual es van lliurar els premis als guanyadors del Concurs de punts de llibre, Ainhoa López, Miguel Feria, Júlia Pascual, Carla Peña i Núria Sánchez. Enguany, s’han presentat un total de 722 propostes.

Després, va tenir lloc al saló de plens de l’Ajuntament una trobada literària amb la participació de diversos escriptors i escriptores de la Llagosta.

Divendres, també es van lliurar els premis als treballs de recerca dels alumnes de segon de Batxillerat de l’Institut Marina, que convoquen l’Ajuntament i el mateix Institut. Gerard Alonso Martínez va ser el guanyador en el tema la Llagosta i Ana Martínez-Alcocer Cid, en el general. Els segons premis van ser per a Marta Sahuquillo López i per a Manel Cruz Silvestre i Manel Martínez Martínez.

El dia de Sant Jordi, la plaça d’Antoni Baqué va acollir parades de venda de llibres i roses. El mateix dia, el Fórum de Debate Llagostense i l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas es van sumar a la commemoració del 400 aniversari de la mort de Cervantes amb la lectura de passatges del Quixot al Casal d’Avis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies