Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Santa Rosa no es presenta a jugar contra la Concòrdia

Les jugadores de la Concòrdia, escalfant aquesta tarda al CEM El Turó.
Les jugadores de la Concòrdia, escalfant aquesta tarda al CEM El Turó.

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia no ha pogut jugar el partit que havia de disputar aquesta tarda al CEM El Turó contra el Santa Rosa, el cuer, perquè el seu rival no s’ha presentat. Després d’esperar la mitja hora corresponent, els àrbitres han signat l’acta amb la no compareixença del Santa Rosa. Ara, serà el Comitè de Competició el que haurà de decidir, però, el més lògic és que la Concòrdia guanyi el partit per 6 a 0. Aquest era el darrer partit de la temporada a casa per al conjunt llagostenc. Les de Tati Torres descansaran el proper cap de setmana i després acabaran la lliga a la pista de l’AECS l’Hospitalet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies