Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Lliurats els premis als millors treballs de recerca de l’Institut Marina

Els premiats amb l'alcalde, el regidor i la directora de l'INS Marina (Gerard Alonso no ha assistit a l'acte).
Els premiats, amb l’alcalde, el regidor i la directora de l’INS Marina (Gerard Alonso no ha assistit a l’acte).

L’Ajuntament de la Llagosta i l’Institut Marina han lliurat aquest migdia els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon de Batxillerat. L’acte s’ha celebrat a la carpa de l’Institut Marina i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García, i la directora de l’Institut Marina, Anabel Giménez.

Gerard Alonso Martínez ha estat el guanyador en el tema la Llagosta i Ana Martínez-Alcocer Cid, en el general. Els segons premis han estat per a Marta Sahuquillo López i per a Manel Cruz Silvestre i Manel Martínez Martínez. Tots han rebut un abonament d’un mes per al CEM El Turó i els guanyadors, una tauleta cadascun.

Publicitat

Publicitat

Més notícies