Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Grup de Ball de Gitanes farà diumenge la 40a Ballada de la Llagosta

gitanes la llagosta.jpgLa Ballada de Gitanes de la Llagosta arriba enguany al seu quarantè aniversari. El Grup de Ball de Gitanes celebrarà l’esdeveniment diumenge al matí al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

A la 40a Ballada de la Llagosta participaran tres colles de Santa Perpètua de Mogoda, una de Polinyà, dues de Castellar del Vallès, dues Cerdanyola del Vallès i la de la Llagosta. L’acte començarà a un quart de dotze del migdia. La música tornarà anar a càrrec de la Formació Musical de Cerdanyola. Per al president honorífic del Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, Josep Martín, és “tot un èxit arribar als 40 anys de Ballada, encara que anem aguantant a empentes”.

En cas de pluja, l’acte es traslladaria al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies