Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – Santa Rosa
El sènior del Club Deportivo la Concòrdia jugarà demà el darrer partit de la temporada a la seva pista. Les de Tati Torres rebran la visita del cuer, el Santa Rosa, a partir de les 16.30 hores al CEM El Turó. La Concòrdia ocupa la quarta posició.

Unión Llagostense – Joves de Vidreres
El primer equip del FS Unión Llagostense, amb l’ascens assegurat, busca ara aconseguir el títol de lliga al més aviat possible. Demà, jugarà contra el Joves de Vidreres a partir de les 19 hores al CEM El Turó.

Unión Llagostense B – Llinars
El sènior B del FS Unión Llagostense, que és líder i que també s’ha garantit ja l’ascens, jugarà diumenge contra el Llinars, que és desè. L’enfrontament tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 hores.

HANDBOL
Joventut Handbol la Llagosta – Bordils C
El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta es juga la permanència en el darrer partit de la lliga contra el tercer classificat. Els llagostencs necessiten el triomf per no dependre d’altres equips. El partit se celebrarà demà a partir de les 20 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Handbol Club Vallag – Poblenou C
Els de Pedro Iglesias jugaran demà a partir de les 18 hores al Pavelló Antonio García Robledo el darrer partit de la fase regular. Els d’Iglesias jugaran després la fase per ser campions de la Tercera Catalana.

Joventut Handbol la Llagosta B – Ascó
El sènior B del Joventut Handbol acabarà la lliga diumenge a casa contra l’Ascó. El Pavelló Antonio García Robledo acollirà el partit a partir de les 18 hores.

Vic – Joventut Handbol la Llagosta femení
El sènior femení del Joventut Handbol es desplaça aquesta jornada a la pista del Vic per disputar un nou partit de la Copa Federació.

FUTBOL
Club Esportiu La Llagosta – Lourdes
El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta rebrà demà dissabte la visita de la Lourdes, que ja és campió de forma matemàtica. El partit es disputarà a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

La Planada – Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias, que suma tres victòries seguides, anirà aquest cap de setmana al camp del segon classificat. Els llagostencs són quarts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies