Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Els Mossos detenen dos homes just després de robar a l’estanc de la plaça de Pere IV

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Mollet van detenir la matinada del 12 d’abril dos homes de 28 i 24 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en l’estanc que està situat entre l’avinguda del Primer de Maig i la plaça de Pere IV.

Els fets van succeir el mateix dia de la detenció al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, quan es va rebre una trucada d’un veí de la plaça de Pere IV que alertava que escoltava uns sorolls estranys a l’escala del seu edifici. En aquella mateixa franja horària i no molt lluny del lloc dels fets, es trobaven diversos efectius de la Comissaria de Mollet realitzant un dispositiu de prevenció de robatoris a interior d’establiments comercials els quals es van adreçar cap a l’edifici de manera immediata. En arribar al lloc dels fets, van comprovar que hi havia un estanc que feia tres setmanes havia patit un robatori realitzat mitjançant un forat a la paret, precisament accedint a través de la porteria del costat.

Els agents van entrar al portal i es van adreçar a l’habitació dels comptadors de l’aigua però no van poder obrir la porta ja que algú estava oposant resistència. Finalment, després de vèncer la resistència de la porta, van accedir-hi i van trobar dos homes que havien fet un forat a la paret d’unes mides aproximades de 25 x 40 centímetres. També van trobar material que posteriorment va ser reconegut pel propietari de l’estanc, a més del material necessari per efectuar robatoris amb força com un gat hidràulic. Els homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’establiment comercial.

Un dels detinguts ja tenia antecedents policials anteriors per delictes contra el patrimoni. Van passar a disposició judicial el 13 d’abril davant del Jutjat d’Instrucció número 1 de Mollet, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies