Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense obre les inscripcions del Torneig de 24 Hores

El FS Unión Llagostense ha obert les inscripcions de la cinquena edició del Torneig de 24 Hores Futbol Sala Mecman. El campionat se celebrarà el 2 i 3 de juliol al Pavelló Antonio García Robledo amb un màxim de 16 equips. El conjunt vencedor guanyarà un premi de 400 euros i la copa de campió; i també rebran un trofeu el segon classificat, el màxim golejador i la millor defensa de la fase de grups.

El sistema de competició serà com el de les edicions passades amb una primera fase amb quatre grups de quatre equips. Els dos primers classificats passaran a quarts de final i es jugaran eliminatòries a partit únic fins a la final. Els equips han d’estar formats per jugadors majors de 18 anys i tan sols es deixarà inscriure per equip a un màxim de tres jugadors majors de 16 anys amb l’autorització del seu pare, mare o tutor.

El preu de la inscripció per equip és de 120 euros i es pot formular mitjançant el facebook del FSU Llagostense o al telèfon 637 236 925.

Publicitat

Publicitat

Més notícies