Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Albert Caballero i Cristina Peicasat, reconeguts per la Mitja Marató de Granollers

L’organització de la Mitja Marató de Granollers va reconèixer dimarts els primers atletes classificats de la Llagosta en la prova vallesana de 21 quilòmetres del  7 de febrer. Els primers corredors del nostre municipi van ser Albert Caballero i Cristina Peicasat. L’acte va tenir lloc a Canovelles i també es va premiar als primers classificats de Granollers, les Franqueses, la Garriga, Cardedeu, Canovelles i l’Ametlla. Aquests municipis, com la Llagosta, participen en el programa Començar a fer la Mitja.

Albert Caballero, del California Sports, va completar la cursa amb un temps d’1 hora, 17 minuts i 12 segons i va acabar en la posició 81. Cristina Peicasat, dels Fondistes de la Llagosta, va córrer en 1 hora, 40 minuts i 35 segons i va finalitzar en la posició 3.077.

Publicitat

Publicitat

Més notícies