Albert Caballero i Cristina Peicasat, reconeguts per la Mitja Marató de Granollers

0
112

L’organització de la Mitja Marató de Granollers va reconèixer dimarts els primers atletes classificats de la Llagosta en la prova vallesana de 21 quilòmetres del  7 de febrer. Els primers corredors del nostre municipi van ser Albert Caballero i Cristina Peicasat. L’acte va tenir lloc a Canovelles i també es va premiar als primers classificats de Granollers, les Franqueses, la Garriga, Cardedeu, Canovelles i l’Ametlla. Aquests municipis, com la Llagosta, participen en el programa Començar a fer la Mitja.

Albert Caballero, del California Sports, va completar la cursa amb un temps d’1 hora, 17 minuts i 12 segons i va acabar en la posició 81. Cristina Peicasat, dels Fondistes de la Llagosta, va córrer en 1 hora, 40 minuts i 35 segons i va finalitzar en la posició 3.077.

Publicitat