Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Fórum de Debate i l’Agrupación de Jubilados se sumen als actes d’homenatge a Cervantes

El Fórum de Debate Llagostense i l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas de la Llagosta organitzaran dissabte, 23 d’abril, un acte commemoratiu del quart centenari de la mort de Miguel de Cervantes. El Casal d’Avis acollirà durant tot el dia la lectura de passatges del Quixot. La proposta està oberta a tota la població.

L’acte començarà a les 10 h i es desenvoluparà fins a les 20 h. La intenció és, a més de llegir part de l’obra universal de l’escriptor manxec, fer referència a la seva biografia i a d’altres obres seves.

Les persones que estiguin interessades a prendre part en aquest homenatge a Cervantes poden passar pel Casal d’Avis fins aquest divendres, al matí, de deu a dotze, o posar-se en contacte amb els organitzadors a través dels correus electrònics forumllagostense@yahoo.es o casaldavislallagosta@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies