Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya amb comoditat el Canovelles B (0-3)

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte amb comoditat a domicili contra el Canovelles B per 0 a 3. Amb la victòria, l’equip llagostenc puja al vuitè lloc del grup 8 de la Quarta Catalana, suma 45 punts i segueix a 9 punts de distància de la promoció d’ascens, que ocupa al segon lloc el Can Mas de Ripollet.

Els d’Humberto Velasco es van avançar al minut 1 de partit després d’un refús en un córner. Iván Izquierdo va fer el 0 a 1. La Llagosta va ser superior, però no va materialitzar cap nova ocasió fins a la segona part. Al minut 73, Marc Navarro va marcar el segon i, al minut 71, Ionut Raduta va fer el tercer.

El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra la Lourdes al Camp Municipal Joan Gelabert a les 17 hores. L’equip molletà es va proclamar campió del grup la jornada passada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies