Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El sènior del Vallag jugarà per ser el campió de la Tercera Catalana

IMG_3539El sènior de l’Handbol Club Vallag va guanyar la jornada passada a Tarragona per 23 a 31. Els de Pedro Iglesias són tercers amb 37 punts, a un del líder, el Parets B, que ha jugat un partit més, i del segon, el Sant Cugat C. El proper cap de setmana, es disputarà la darrera jornada de la fase regular. Els llagostencs rebran dissabte a partir de les 18 hores al Pavelló Antonio García Robledo la visita del Poblenou C.

El Vallag ja està classificat per disputar la següent fase, en la qual estarà en joc el passi a la final a quatre de la qual sortirà el campió de la Tercera Catalana. La segona fase la jugaran els tres primers classificats del grup A, el Parets B, el Sant Cugat C i el Vallag, i els del grup B, la Salle Bonanova Júnior, el Cerdanyola B i el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B. En aquesta fase, es tenen en compte els resultats de la lliga regular. Per tant, els llagostencs només jugaran en una lligueta a doble partit contra els equips del grup B. Així, la segona fase començarà amb una classificació encapçalada pel Cerdanyola B amb 6 punts. El Vallag i el Parets B sumen 5 punts; la Salle Bonanova, 4; i el Sant Llorenç-Sant Feliu B i el Sant Cugat C, 2. Els quatre primers classificats jugaran la final a quatre, que es disputarà el cap de setmana de l’11 i 12 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies