Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El primer equip del Joventut Handbol es juga la permanència en el darrer partit

IMG_2418El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el cap de setmana passat per 24 a 25 a la pista de la Unió Esportiva Sarrià. Dissabte, els llagostencs jugaran el darrer partit de la lliga contra el Bordils C. Els de Xavi Canalejas necessiten el triomf per salvar la categoria. Si empaten o perden, també podrien mantenir-se a la Segona Catalana depenent dels resultats dels altres equips que lluiten per no baixar.

El Joventut Handbol és vuitè amb 22 punts, mentre que el Bordils C és tercer amb 33. El partit es disputarà a les 20 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

D’altra banda, el sènior masculí B acabarà el proper cap de setmana la lliga. Els de la nostra localitat van perdre la jornada passada per 21 a 33 contra el Sant Joan Despí C. El darrer partit el disputaran diumenge a partir de les 18 hores al Pavelló Antonio García Robledo contra l’Ascó. El Joventut Handbol és cinquè amb 29 punts i l’Ascó, desè amb 16.

Per la seva part, el sènior femení va empatar dissabte a 16 gols a casa contra el Parets. El proper cap de setmana, jugarà a la pista del Vic. Les llagostenques són segones amb tres punts i el seu proper rival, tercer amb dos.

Destacar també que quatre jugadores del Joventut Handbol, Aure Pino, Carla Canalejas, Karla García i Yaiza Rubio, van participar diumenge a Sant Antoni de Vilamajor en la primera sessió d’entrenaments de les proves de selecció per a la CATH 2016. La segona sessió tindrà lloc a Guissona l’1 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies