Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Els comerços de la Llagosta sortiran al carrer el proper 30 d’abril

El proper 30 d’abril, l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta i l’Associació de Paradistes del Mercat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació, organitzaran la Primavera Comercial. El carrer de l’Estació acollirà tot un seguit de propostes festives que acompanyaran als estands de les botigues de la nostra localitat.

La proposta està oberta a tots els comerços de la Llagosta, no només als socis de l’ACIS i els paradistes. Al llarg d’aquesta setmana, els interessats poden demanar informació per telèfon, trucant al 93 396 89 76 o a través del correu electrònic acislallagosta@gmail.com.

La Primavera Comercial vol ser una festa del comerç, que oferirà, a més dels tradicionals estands, tot un seguit d’activitats lúdiques. Al llarg de tota la jornada, hi haurà tallers infantils. Per la tarda, el grup de teatre TELL intervindrà amb animació al carrer. El final de festa anirà a càrrec de Folkats de l’Ala, que faran un concert de cloenda. Els organitzadors també tenen preparades algunes sorpreses per a la jornada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies