Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Daniel Buendía es queda sense el passi final a l’estatal de judo per una polèmica arbitral

Daniel Buendía, del Club Judo-Karate la Llagosta, no es va classificar el cap de setmana per a la fase final del Campionat d’Espanya de judo. El llagostenc, amb polèmica arbitral, no va guanyar el combat decisiu de la fase sector de l’estatal de la categoria de menys de 100 quilos. El campionat va tenir lloc dissabte a el Vendrell entre els millors judokes de Catalunya, la Comunitat Valenciana, Múrcia i les Illes Balears.

El llagostenc es va quedar a les portes de la final, però va poder guanyar el combat pel tercer lloc i penjar-se un bronze. Tot i això, per passar a la fase final havia de guanyar contra l’altre tercer, que no ho va aconseguir. Al combat decisiu, Buendía va fer un ippon i l’àrbitre central va marcar com a bona l’acció, però, quan semblava que ja havia guanyat el passi a l’estatal, els dos àrbitres assistents van anul·lar l’acció. Finalment, el seu rival va guanyar-li el combat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies